Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polly (19.8.2012)

Nyní asi sedmiletá fenka křížence střední velikosti. Nalezena v Ochozi u Nasavrk. Do útulku přišla s kožními problémy. Při pravidelných aplikacích antikoncepce je bez kožních problémů. Baští speciální hypoalergenní krmivo, které ji zdravotně prospívá. 

Polly je k lidem hodná. Zřejmě má ale špatnou zkušenost z mládí, k cizím a neznámým lidem je ostražitá. S  dobrým přístupem si ji ale dokáže každy získat a pak je z ni velký mazel. Je temperamentní.  Dobře hlídá a hlásí nově příchozí - vhodná k domku se zahradou. Do domácnosti, kde jsou kočky, raději nedoporučujeme.

Velmi starý pejsek přivezený ze Slatiňan.

Bendi  (16.2.2014)

Starší pes velšteriéra. Je hodný a bezproblémový. Má rád lidičky, vycházky a hodil by se k domku se zahradou.

Míša

Starší kříženec přivezen ze Slatiňan. Na sobě měl kožený obojek a obojek proti klíšťatům. Míša je asi 8 let starý, hodný a klidný psík. Vhodný ke starším lidem jak k domku se zahrádkou, tak i do bytu, protože je čistotný, ale asi by mu bylo lépe venku. Míša je na vodítku bezproblémový. Miluje hlazení a lidskou přítomnost. Trochu hůře slyší, ale jinak je čilý, dobře baští a nemá zdravotní problémy.
Aldan (září 2003)
 

Kříženec střední velikosti. Snad mezi jeho předky byl německý ovčák.  Je asi 13 let starý. V útulku žije osmým rokem, proto potřebuje čas, aby si na nového páníčka zvykl. Šťastný bude na zahradě u domečku, který by Vám i dobře ohlídal. Raději do rodiny bez dětí. Jako každý psík bude rád za své místo ve smečce.

 

Bobo (21.7.2012)

kříženec nejspíše ovčáka, .pes Asi 14-15 let starý. Nalezen a přivezen Městskou policií ze Škrovádu ve Slatiňanech. Pes je ve velmi zanedbaném stavu, jinak k lidem je hodný a kamarádský.  Klidný psík, který bude jistě príma parťákem starším lidem. Nekonfliktní s ostatními psy.

Foto

Pišta (14.1.2012)

Starší jezevčík, přivezen 14.1.2012 ze Slatiňan. Krátkosrstý černé barvy. Má zraněná záda, dostal antibiotika.

 

Riki (červenec 2007)

Kříženec hladkosrstého jezevčíka. Asi 6 let starý pes. Byl by dobrým hlídačem na zahrádce či dvorku u rodinného domu. Je to pes spíše pro jednoho pána. Pro svou ostřejší povahu není vhodný do rodiny s dětmi. Po přivyknutí se rád přijde pomazlit. K ostatním pejskům raději ne. Potřebuje vědět, kde je jeho místo ve Vaší lidské "smečce". Vhodný pro zkušenějšího pejskaře.

 

Bohužel Riki odešel za duhový most po prodělané mrtvičce. :-(

Vilda (září 2008)
 

Starší, asi 10 let starý kříženec větší velikosti. Zatím si nenechá dát vodítko. Zřejmě si těžko bude zvykat na nového páníčka. Vildovi by se líbilo na zahrádce či dvorku, kde by měl svůj klid, a kde by mohl volně pobíhat. Vhodný pro člověka, který po Vildovi nebude moc vyžadovat. Nechá se vypustit z kotce a vyvenčit ve výběhu, rád si přijde pro piškotek.

Móňa

Kříženka asi westíka, střední velikosti. Móňa je více jak 9 let stará. Ráda se mazlí. S ostatníma zvířatama nemá problém. Hodná, mazlivá. Potřebuje čas, aby si na nového páníčka zvykla. Líbilo by se jí na dvorečku, či zahradě u rodinného domku, kde by měla svůj klid. V útulku čeká na pěkný domov už od července 2001.