Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děkujeme všem hodným lidem, kteří přispěli do sbírek v obchodech Super ZOO a to v Chrudimi, Pardubice-Višňovce a Popkovicích a tímto i velkým díkem těmto obchodům Super ZOO za uspořádání těchto sbírek.
Dále děkujeme za uspořádání sbírky pro útulek paní Horákové ze Skutče.
Také děkujeme všem, kdo přispěli krmením přímo v útulku :
pan Letáček, Barbora Kudrnková, Klimešovi, Doucek, obchod Tesco, Borecký a všem ostatním, kteří nechtěli být jmenováni. Díky!
A i těm, kdo nám přispěli finanční pomoci přímo na účet útulku :
Karel Kunrata, Zdeňka Příhodová, Jaroslav Toman, Endy - Agi - Lenka - Olda - a Olga Brunclíková
Velký dík všem!!!
 
 
Děkujeme Madel CZ spol. s.r.o. za dezinfekční prostředky pro náš útulek.
 
Děkujeme paní Horákové ze Skutče, která pro naše pejsky opět zorganizovala sbírku.
Také moc děkujeme dětem Vodehnalovým z Trpišova, které nás mile překvapili finančním příspěvkem pro útulek.
 
Rádi bychom poděkovali paní Pelikánové a paní Čápové z Pardubic za nakoupení odměn a pamlsku pro psy a kočky, paní Elišce Klimplové z obchodu Ráj krmiv Pardubice za osobní dovoz dárečků.
Velmi děkujeme Super Zoo Pardubice Popkovice, kde pro nás uspořádali sbírku a předali dárky našemu útulku a také velmi děkujeme obchodu Super Zoo Pardubice Višňovka.
Moc děkujeme obchodnímu domu Tesco store Chrudim za krmení pro pejsky a kočky.
Velmi děkujeme panu Robertu Hlaváčkovi, který přispěl útulku finančně a také moc moc děkujeme zaměstnancům OSSZ Chrudim za sbírku a nákup voliery pro kočičky. Děkujeme!!!
Velmi děkujeme Super Zoo Pardubice Popkovice, kde pro nás uspořádali sbírku a předali dárky našemu útulku.
Není k dispozici žádný popis fotky.
 
 
Velmi děkujeme Kauflandu Pardubice S.K. Neumanna za granule, pamlsky pro pejsky i kočky a další potřebné věci pro chod útulku. Děkujeme!!!
 
 
Velmi děkujeme všem hodným lidem, kteří přispěli našemu útulku v roce 2021 a na další činnost v roce 2022. Díky za uspořádání sbírek v Super ZOO Pardubice - Višňovka a na ulici Pražská, paní Horákové ze Skutče, která každým rokem organizuje sbírku ve Zverimexu ve Skutči. Děkujeme všem kdo přispěli finančně, osobně v útulku i do všech uspořádaných sbírek. Díky manželům Klimešovým, Malinom z Chrasti, Buškom z Částkova, panu J. Boreckému, Vítom z Pardubic, Shejbalom, Kozlíkom z Včelákova, K. Kunratom, Z. Příhodové, pánům K. Růžičkovi a J. Sulanskému Všem i nejmenovaným moc děkujeme Za útulek v Podlíšťanech Romana Jeníková
 
 
Moc děkujeme paní Mísařové z Chrudimi za granule a pamlsky!!!
 
Velmi děkujeme manželům Dolinovým ze Rváčova, kteří nám přivezli přes 200kg granulí pro naše pejsky.